EN | NL
"Wanneer u een privékopie maakt van auteursrechtelijk beschermd werk, dan zorgen wij ervoor dat de auteurs een vergoeding ontvangen"

Stichting Thuiskopie

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Stichting de Thuiskopie volgt de overheidsadviezen omtrent thuiswerken. Bijna alle medewerkers werken vanuit huis, de directe telefoonlijnen zijn in principe doorgeschakeld naar mobiele nummers. Het algemene telefoonnummer van stichting de Thuiskopie kan niet worden doorgeschakeld. Indien er iemand op kantoor aanwezig is wordt deze lijn beantwoord, het kan echter sporadisch voorkomen dat dat niet het geval is. Wij adviseren u te mailen naar thuiskopie@cedar.nl Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord of u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Lees meer...

Regeling
Regeling

Kopiëren tegen faire vergoeding

Consumenten kunnen voor eigen gebruik en uit legale bron op alle daarvoor beschikbare apparaten auteursrechtelijk beschermde werken kopiëren. Bij de aankoop van de apparaten waarmee zij kopiëren, wordt indirect een vergoeding betaald, bedoeld als compensatie voor auteursrechthebbenden.

Lees meer...

Tarieven
Tarieven

De vergoedingen op een rijtje

Producenten en auteursrechthebbenden stellen in de SONT (Stichting Onderhandelingen Thuiskopievergoedingen) samen de tarieven vast. Hierin hebben vertegenwoordigers zitting van beide partijen (betalingsplichtigen en auteursrecht- hebbenden). Alle tarieven kunt u inzien.

Lees meer...